
(Jag måste då meddela att det var Anli som lagade maten ;) och det gjorde hon bra) FIIA´s favvo mat!
Chilifisk med cashewnötter
400-600g fryst fiskfilea laska pollock el torsk)
½ tsk salt
50g smör
½ dl ströbröd
1 dl grovhackade cashewnötter
½-1 tsk sambal olek
1 pressad vitlöksklyfta
Rivet skal & pressad juice av ½ lime
6-8 körsbärstomater (el skurna vanliga tomater i klyftor)
1. Sätt på ugnen på 225º
2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta
3. Smält smöret & rör i ströbröd, nötter samal olek, vitlök, limeskal &-juice.
4. Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna & lägg bredvid.
5. Stek i mitten av ugnen i 20-30 min.
2 kommentarer:
Såg gott ut det där =)
Ser ju riktigt fint ut ju, riktig muskel mat de där ;)
Skicka en kommentar