torsdag 10 februari 2011

1:a föräldraträffen

Hm, det kanske är svårt att göra en bedömning om stödstrumporna funkar efter bara en dag ? men jag känner mig fortfarande super trött i fötterna. Sen om dom är så bekväma vet jag inte, de sitter ju som ett korvskinn :) och jag upptäckte även att det nästan var lika svårt att få av sig dom som att få på sig dom. Aja, hoppas de gör nytta :)

Första föräldraträffen gick toppen även fast älskling inte kunde följa med.Vi blir totalt 14 st / 7 par. Känns riktigt bra faktiskt, ska bli intressant och jag hoppas det blir lärorikt. Idag fick vi kolla på en film som handlade om förlossningen och den träffade mig rakt i hjärtat. Eftersom Emil inte kunde vara med fick jag ta med mig den hem så även han också kan få se den. Nästa träff är på tisdag och då ska vi även på besök hos barnmorskan för kontroll, blir kanon.

Till middag blev det köttfärslimpa, potatis, gräddsås och lingonsylt!

Har precis pratat med älskling på telefon, de hade precis kommit in i Sverige så i natt är han äntligen hemma! Börjar vänja mig vid att han åker till Norge då och då för lite jobb men eftersom jag inte gillar att vara själv så är jag inget stort fan av det :P

Nu är det dags att slänga sig i soffan och i morgon är min andra lediga dag :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är klart han inte kunde följa med. Män kan aldrig följa med när det är viktigt.

MIN GODING

MIN GODING