2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1,25 dl mjölk
3 dl mjöl
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vanilj socker
Skal från 1 apelsin
Saft från 1/2 apelsin
2 rutor Mint choklad
Vispa ägg & socker pösigt
Smält smöret och häll i mjölken
Blanda alla torra ingredienserna i en bunke
Riv apelsinen i ett rivjärn
Smöra en ugns säker form
Häll i smör & mjölk blandningen i ägg&sockret, blanda om.
Häll i mjölblandningen och blanda om.
Tillsätt till sist skal & saft från apelsinen, rör om.
Häll i smeten i formen och ställ in längst ner i ugnen i 35 minuter.
Glasyr
Kesella i en skål (går på känslan)
1,5 dl Florsocker
1 tsk Vaniljsocker
Rör ihop ingredienserna och smeta på kakan :)
Riv mint chokladen över.
ÄT, NJUT & DREGLA!
2 kommentarer:
Kan lova att den är jätte god :)
Duktig du är och bakar!
Du är saknad på USM av Micke.. han saknar att du kör med honom:D
Jag får tjuvkika så han inte fuskar nu;)
Ha de bäst
Kram Jossan
Skicka en kommentar